Termeni si conditii

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni de utilizare. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, acceptați, fără limitare sau corectare, acești termeni și recunoașteți că orice alte acorduri între dvs. și lumeadinozaurilor.ro sunt înlocuite de prevederile acestor Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau corecturi, Termenii și condițiile acestui site, vă rugăm să părăsiți acest site.

Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut, cu excepția celor prevăzute în Termenii și condițiile acestui site, fără permisiunea scrisă a proprietarului „Conținutului”. De asemenea, vă informăm că lumeadinozaurilor.ro va asigura și impune recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, luând, dacă este necesar, acțiuni împotriva celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală prin instanțele penale.

Conținutul site-ului

Utilizarea site-ului este permisă în următoarele condiții: puteți descărca conținutul, dar numai pentru uz personal și necomercial și cu condiția să respectați informațiile privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din conținut. Nu aveți permisiunea de a distribui, modifica, copia (cu excepția celor de mai sus), transmite, afișa, reutiliza, reproduce, publica, acorda o licență de utilizare, de a crea lucrări derivate din, sau de a transfera, vinde sau utiliza în alt mod Conținutul fără consimțământul lumeadinozaurilor.ro. Este interzisă utilizarea Site-ului pentru a afișa sau transmite orice material amenințător, fals, înșelător, abuziv, hărțuitor, licențios, calomniant, vulgar, obscen, scandalos, pornografic sau profan, sau orice alt material care poate constitui sau încuraja o conduită care ar putea da naștere unei infracțiuni sau ar putea duce la răspundere civilă sau ar încălca în alt mod legea. lumeadinozaurilor.ro va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate pentru a pune în aplicare legea și pentru a se conforma oricărei hotărâri judecătorești care impune sau dispune lumeadinozaurilor.ro să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite astfel de informații sau materiale pe sau prin intermediul Site-ului. Este interzisă utilizarea Site-ului în scopuri publicitare sau pentru orice fel de ofertă / oferte comerciale. Conținutul acestui site poate fi modificat și este furnizat „așa cum este”, fără nicio garanție, indiferent dacă este expresă sau implicită.

Declarație de responsabilitate

Utilizarea acestui site este în totalitate responsabilitatea dumneavoastră. lumeadinozaurilor.ro și afiliații săi, manageri, parteneri, agenții sau orice alte părți implicate în conceptul, producția sau vânzarea site-ului nu vor fi răspunzători pentru daunele directe sau indirecte de orice natură care rezultă din sau în legătură cu utilizarea acestui Site sau Conținut. lumeadinozaurilor.ro nu ar trebui să fie răspunzător pentru orice daune sau virus care ar putea infecta computerul sau alte dispozitive prin accesarea acestui site sau prin descărcarea oricărui material (informații, text, video, audio sau imagini.)

Linkuri către site-uri terțe

Site-ul poate conține linkuri către alte site-uri deținute sau operate de alte părți decât lumeadinozaurilor.ro. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le utiliza numai dacă doriți. lumeadinozaurilor.ro nu controlează și nu este responsabil pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și funcționalitatea acestor site-uri. Fără a aduce atingere celor de mai sus, lumeadinozaurilor.ro își declină în mod specific orice răspundere dacă aceste site-uri:

  • încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți;
  • sunt inexacte, incomplete sau conțin informații înșelătoare;
  • nu sunt comerciale sau nu sunt responsabile pentru un anumit scop;
  • nu oferă o securitate adecvată;
  • conțin viruși sau alte caracteristici distructive.

Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri, vă veți asuma personal riscul, fără permisiunea lumeadinozaurilor.ro.

Revizuirea acestor Termeni și condiții

lumeadinozaurilor.ro, în orice moment și fără notificare prealabilă, poate revizui acești Termeni și condiții actualizându-i. Sunteți obligat să respectați toate aceste revizuiri și de aceea va trebui să vizitați periodic această pagină, pentru a fi la curent cu Termenii și condițiile.