imbunatatiri ale blogului

Funcționalități noi ale Blogului

În secțiunea Blog Dinozauri a siteului au fost implementate mai multe funcționalități ce au ca scop îmbunătățirea experienței utilizatorilor în navigarea pe site. Printre acestea se enumeră următoarele:

 1. Pentru accesarea articolelor din Arhive (ex: arhiva „Blog Dinozauri” sau arhiva categoriei „Dinozauri Carnivori”), de acum, se poate face click si pe imaginea articolului nu doar pe titlu.
  click on featured image
 2. Breadcrumbs – această listă de linkuri arată pe ce nivel te afli mai exact în structura siteului și facilitează navigarea pe nivelurile superioare poziției curente.
  breadcrumbs
 3. Durata necesară, în minute, pentru citirea fiecărui articol în întregime, apare la începutul articolului. Astfel poți ști dacă ai timpul disponibil pentru citirea unui anumit articol la momentul navigării pe site.
  reading time
 4. Pe lângă data publicării articolului, de acum, sub aceasta, este afișată și data ultimei actualizări a articolului. Astfel poți vedea actualitatea informațiilor publicate.
  last updated
 5. Bară de progres a citirii – apare și rămâne la partea superioară a paginii. Pe măsură ce se dă scroll lungimea bării de progres crește proporțional cu volumul de text parcurs din total.
 6. Paginație în Arhive – de acum, se poate naviga mai ușor printre articolele mai vechi ale arhivelor cum sunt blogul sau arhivele de categorii.
  pagination

Sperăm ca aceste îmbunătățiri să îți ușureze navigarea pe site. Lectură plăcută!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>